22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Polisten kaçamadılar

Adıyaman Altın Şehir Mahallesi'nde yapılan bir ihbar üzerine şüpheli görülen ve polisin dur ihtarına uymayan iki otomobil içindeki 4 kişi, uzun süreli kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Altın Şehir Mahallesi'nde durumu şüpheli görülen 4 kişi vatandaşlar tarafından polise ihbar edildi. Bu sırada olay yerinden iki ayrı otomobille ayrılan hırsızlar polis tarafından Altın Şehir yokuşunda polis tarafından durdurulmak istendi. Dur ihtarına uymayan her iki otomobil de Atatürk Bulvarı üzerinden kaçtı. Telsizden yapılan anonsla İtfaiye Müdürlüğü önündeki yol polisler tarafından kesildi. Polis ekipleri burada, şüpheli bir otomobili durdurabildi. Polisler tarafından iki kişi göz altına alınırken kaçan diğer otomobil de polisler tarafından uzun süre takip edildi. Yeni Mahalle'ye kadar kovalanan başka bir otomobil de ara sokağa girdikten sonra buğday tarlasına gömüldü. Otomobilden inerek buğday tarlasında kaçan şahısları yakalamaya çalışan polisler havaya uyarı ateşi açtı. Uzun süren kovalamacanın ardından kaçan iki şahıstan biri yakalandı. Yaşanan kovalamacadan sonra A.D., M.K., M.A, isimli şahıslar göz altına alınırken, kaçmayı başaran M.A.'nın yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Diğer taraftan 02 FC 926 plakalı otomobilin düz kontak yapılarak Altın Şehir Mahallesi'nde çalındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2006 Pazartesi 11:54:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?