16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Adıyamanspor'un Dünü-Bugünü

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Klasman Grubu'nda mücadele eden Adıyamanspor'un taraftarı sergi açtı.

Adıyaman Güzel Sanatlar Galerisinde düzenlenen "Adıyamanspor'un Dünü-Bugünü" adlı serginin açılışına Vali Halil Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, AKP İl Başkanı Ahmet Aydın, Adıyamanspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdurrahman Vural, bazı daire müdürleri, sporcular ve taraftarlar katıldı.
Adıyamanspor'un geçmişten günümüze elde ettiği başarıları gösteren kupalar, gazete haberleri, resimler, formalar ile 25 yıllık Adıyamanspor tarihinin yer aldığı sergiyi gezen Vali Halil Işık, "Adıyamanspor'un her zaman destekçisi olan taraftarlar derneğinin hazırlamış olduğu bu güzel sergi bizleri eski günlere götürdü. Adıyamanspor her dönem birçok başarılara imza atmıştır. Bu serginin hazırlanmasında emeği geçen taraftarlar derneği başkanına ve yönetim kuruluna teşekkür ederim" dedi.

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan ise Adıyaman'ın spora ihtiyacı olduğunu dile getirirek, "Bir ilin gelişmesi için sağlık ve eğitim ne kadar önemli ise spor da o kadar önemlidir. Adıyaman'ın Adıyamanspor'a ihtiyacı vardır. Özlemini duyduğumuz yaklaşık 25 yılın anılarını yeniden yad ettik. Burada resimleri olan ancak kendileri hayatta olmayan, Adıyamanspor'a emeği geçmiş bütün herkesi bir kez daha rahmetle andık" diye konuştu.

Adıyamanspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdurrahman Vural, bu sergiyi uzun zamandan beri açmayı planladıklarını fakat bazı aksaklıklar nedeniyle açılışı gerçekleştiremediklerini kaydederek, "Uzun yıllardır içimizdeki Adıyamanspor sevgisini bir sergi ile halkımızla paylaşmak istedik. Bir hafta sürecek olan sergimize bütün halkımızı bekliyoruz. Çünkü bu sergi Adıyamanspor'un yaklaşık 25 yılını gözler önüne serecek" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2006 Salı 11:29:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?