22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Sokak çocukları birinci oldu

Türk Polis Teşkilatı'nın 161. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen basketbol turnuvasında sokak çocuklarından oluşturulan Emniyet Umut Gençlik Basketbol takımı birinci oldu.

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen basketbol turnuvasına Emniyet Umut Gençlik, Yeni Nesil, Halk Eğitim, Beden Terbiyesi, Gazi A ve Gazi B olmak üzere 6 takım katıldı. 6 gün devam eden turnuvada takımlar eleme usulüne göre karşı karşıya geldi. Yapılan müsabakaların ardından finale kalan Emniyet Umut Gençlik ile Halk Eğitim basketbol takımı karşılaştı. Çekişmeli geçen müsabakada Emniyet Umut Gençlik, Halk Eğitim'i 38-24 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Yapılan maçlar sonucunda 1. Emniyet Umut Gençlik, 2. Halk Eğitim ve 3. Gazi B takımı oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara 10 Nisan günü İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenecek bir törenle ödülleri verilecek.

İlçe Emniyet Müdürü Koray Yalınkaya çocukları sokaklardan uzaklaştırmak için bu tür etkinlikler düzenlediklerini belirterek, "Amacımız yarınlarımızın umudu olan gençlerimizi sokaktan alıp bunun gibi güzel faaliyetlere yönlendirerek halka kazandırmaktır. Gençlerimizi bu tür faaliyetlere yönlendirirsek milletimize yararlı insanlar yetiştirmiş olacağız. Hazırladığımız takımın emniyet çatısı altında birincilik kazanması hepimizi mutlu etmiştir. Bu çocuklarımıza her kurumun ve vatandaşımızın sahip çıkması ve içlerinde taşıdığı cevherleri ortaya çıkarmak için hep beraber hareket etmemiz gerekiyor. Basketbol turnuvasının yanı sıra masa tenisi, voleybol branşlarında da çalışmalarımız olacak'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2006 Perşembe 13:22:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmetkaya IP: 88.226.222.xxx Tarih : 23.12.2007 21:02:27

başarılarının devamını dilerim