5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

"Suya Sabuna dokun"

Gaziantep'in merkez ilçelerinden Şahinbey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ''Suya Sabuna Dokun'' konulu resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. 

Kırkayak Parkı'nda düzenlenen ödül törenine, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Kartal, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Törende bir konuşma yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, çevre ve temizlik bilincinin geliştirilmesi için çaba gösterdiklerini belirtti. 

2006 yılını "Çevre ve Temizlik Yılı" ilan ettiklerini kaydeden Can, ''Bu kapsamda, ilköğretim okulları arasında 'Suya Sabuna Dokun' konulu resim ve şiir yarışması düzenledik. Amacımız, geleceğimiz olan çocuklarımızın daha ilköğretim yıllarında çevre ve temizlik konusunda bilinçlendirilmesini sağlamak'' diye konuştu. 

Konuşmaların ardından şiir dalında birinci olan Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Meltem Gezer ve resim dalında birinciliği kazanan Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencisi Halil İbrahim Tatar'a 2'şer Cumhuriyet altını ödülü verildi.
.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 15:14:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?