6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

100 YTL üç cana mal oldu

Nizip ilçesine bağlı Günaltı köyünde fıstık toplarken akrabalar arasında 100 YTL için çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi yaralandı.

Fıstık tarlasında fıstık toplarken bekçilik parasını istemeye gelen tarla bekçisi A.K. ile tarla sahibi Ali Kılıç arasında 100 YTL yüzünden tartışma yaşandı.

Parasını 100 YTL eksik alan bekçi A.K. ile tarla sahibi arasında çıkan tartışmada Ali Kılıç'ın bekçiyi döverek parasını vermemesi üzerine olaylar büyüdü. Köye giderek yakınlarını alıp tarlaya gelen bekçi A.K. ve akrabaları alacaklı olduğu tarla sahibi Ali Kılıç ve yakınlarını kurşun yağmuruna tuttu.

Saldırıda Hüseyin Demir(23) Ali Kılıç(44 ) Sedat Turgut(22) kaldırıldıkları Nizip Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken yaralı olan H.D.(22) ise yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralının sevki sırasında ölenlerin yakınları yaralı olan H.D.'ye linç girişiminde bulunmak istedi. Ancak polisin aldığı yoğun güvenlik önlemi sayesinde ölenlerin yakınları sakinleştirilerek Aci Servis önünden uzaklaştırıldı. Hayatını kaybeden Hüseyin Demir ve Sedat Turgut'un yeni nişanlı oldukları ve çeyiz parası biriktirmek için tarlalarda amelelik yaptıkları öğrenildi. Hastane önünde kalabalık oluşturan ölenlerin yakınları sinir krizleri geçirirken ölen Ali Kılıç'ın Nizip 1 No'lu Sağlık Ocağı'nda memur olduğu ve kardeşinin 1 ay önce trafik kazasında hayatı kaybettiği belirlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 18:11:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
servet IP: 85.218.40.xxx Tarih : 7.09.2008 22:42:46

Yaziklar olsun bu insanlara 3 kisinin cani 100 YTL BOYLE CEHALET OLURMU YA