6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

15 yıl sonra yoğun bakımda buluştular

Mersin'de üzerine tiner dökülerek yakılan genç, 15 yıl boyunca ayrı kaldığı annesiyle yoğun bakımda buluştu.

Buluşma sırasında duygulu anlar yaşanırken, durumu ağır olan genç ilk kez refleks göstererek annesine sarıldı.


Edinilen bilgiye göre, 4 gön önce Mersin'de üzerine tiner dökülerek yakılan ve kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Adana Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Doğan Dişçi, burada yapılan müdahalenin ardından Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Yanık Merkezi'ne gönderildi. Hayati tehlikeyi atlatamayan gencin yakınlarına ulaşmaya çalışan hastane yetkilileri, Doğan Dişçi'nin 15 yıl önce ayrıldığı annesine ulaşmayı başardı. Babasının 10 yıl önce öldüğü öğrenilen Dişçi'nin Mersin'deki amcasıyla yaşadığı öğrenildi.

Oğlunun yanarak hastaneye kaldırıldığını duyan anne Gülçin Dişçi, oğlunu görmek için Ankara'dan Gaziantep'e geldi. Geldiği günden bu yana hareket etmeyen Doğan Dişçi, annesini görünce kollarını oynatmaya başladı. Doktorları bile şaşırtan manzarada Doğan Dişçi, yıllar sonra gördüğü annesine sarıldı.


Anne Gülçin Dişçi, oğlunun durumunu duyar duymaz apar topar Gaziantep'e geldiğini belirterek, "Babası 15 yıl önce oğlumu benden ayırdı. Daha sonra eşim hayatını kaybetti, ancak oğlumu bu kez amcası aldı. Ben oğlumla görüşmek istediğim sırada beni ve oğlumu tehdit ederek buluşmamızı engellediler. Şimdide bu hale düştüğü için sahipsiz kaldı. Ben haber alır almaz bütün imkansızlıklarıma rağmen Ankara'dan kalkarak geldim. Oğlum sağlığına kavuşursa artık onu kimseye vermeyeceğim. Yanıma alıp ona en iyi
şekilde bakacağım" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 23:43:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?