6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

16 köyün yolu asfaltlanıyor

Gaziantep metropol ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, mahalle statüsüne geçen 16 köyün yollarını asfaltlamaya başladıklarını ve bu yaz tamamını bitireceklerini söyledi.

Özkarslı yaptığı açıklamada, 'Asfaltsız yol kalmayacak' sloganıyla asfalt sezonunu açtıklarını ve Bedir köyünden sonra Atabek köyünün de yollarını asfaltladıklarını belirtti. Asfalt çalışmalarını başlatmak üzere Atabek köyüne giden başkan Özkarslı, köy halkı tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Köydeki vatandaşlara, yaz sezonunda mahalle olan tüm köylerin asfalt sorunun çözecekleri sözünü veren Başkan Özkarslı, "Geçtiğimiz yıl bütçe yetersizliği nedeniyle yeni mahallelerimize tam hizmet götüremedik. Bu yıl köylerimizin asfalt, temizlik ve ilaçlama sorunlarını çözüm üretiyoruz. Köylerimizin çöpleri düzenli olarak alınmakta, yaz ayı başlangıcında ilaçlama hizmeti verilmektedir. Köylerimizin en büyük sorunlarından birisi de yolların durumu idi. Yıllardır kangren haline gelen bu olay çözüm bulmak için arayışlarımızı sürdürdük ve sonunda köylerimize asfalt hizmeti vermeye başladık. Geçtiğimiz hafta Bedir köyünde idik, bugün ise Atabek köyünde yolları asfaltlıyoruz. Yaz sezonuna kadar asfaltsız yol bırakmayacağız" dedi.

Atabek Köyü Muhtarı, imamı ve mahalle sakinleri de, Şehitkamil Belediye Başkanı Özkarslı'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

..
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 16:58:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?