6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

2 bin 500 öğrenciye kırtasiye yardımı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008-2009 eğitim ve öğretim yılının başladığı şu günlerde 2 bin 500 yardıma muhtaç ilköğretim öğrencisine kırtasiye yardımı yapıldı.

Münir Onat Çocuk ve Gençlik Merkezi'nde düzenlenen törenle 2 bin 500 yardıma muhtaç ilköğretim okulu öğrencisine kırtasiye yardımı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, burada yaptığı konuşmada öğrencilere seslenerek "2008-2009 eğitim öğretim yılında hiç bir öğrencinin kırtasiye eksiği olmayacak. Zaten kitaplarımız Milli Eğitim Batanlığı tarafından dağıtılıyor. Bu eğitim öğretim yılında yaptığımız çalışmalarla defteri, kalemi, çantası olmayan öğrenci kalmayacak" dedi.

Öğrencilerden derslerine iyi çalışmalarını ve küçük kardeşlerine örnek olmalarını isteyen Güzelbey, “Sizler derslerinize iyi çalışın ki, gelecek yıl bu yıl dağıttığımızın iki katı kırtasiye yardımı yapalım" şeklinde konuştu.

Minik bir öğrenci ise, Güzelbey'e yardımlarından dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından, Güzelbey, öğrencilere okul çantası ve kırtasiye malzemesi verildi. Daha sonra, velileri ile birlikte gelen 2 bin 500 öğrenciye görevliler tarafından çantaları ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

Yoğun ilginin yaşandığı törende zaman zaman çocuklar zor anlar yaşadı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 14:41:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?