6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

2 kardeş öldürüldü

Gaziantep'te iki grup arasında çıkan silahlı kavgada tabanca ile ateş edilmesi sonucu ağır yaralanan 2 kardeş, kaldırıldıkları hastanede kurtarılamadı.


Edinilen bilgiye göre olay, dün gece geç saatlerde Beydilli Mahallesi 73 No'lu Sokak'ta meydana geldi.

Aralarında husumet bulunan İbrahim H. (29), Sabri H. (21) ve Mahmut H. (16) kardeşler ile İbrahim K. (19), Ali E. (30), Emrah K., Salih K. (26) ve Abdulkadir K. (22) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olayda tabanca kullanıldı. Açılan ateş sonucunda İbrahim ve Sabri H. ağır, Mahmut H. ise bacağından hafif yaralandı.

Yaralılar, yakınları ve çevredeki vatandaşlar tarafından Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kavgaya karışan diğer şahıslar olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralı kardeşlerden İbrahim ve Sabri H. yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.


Olaydan sonra çevrede geniş güvenlik önlemi alan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda olaya karıştıkları iddia edilen Salih K. ve Abdulkadir K.'yi gözaltına aldı. Olaya karıştığı tespit edilen 2 kişinin ise yakalanmasına çalışıldığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2008 Pazar 14:59:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?