6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

2009 bütçesi kabul edildi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in başkanlığında yapılan dördüncü oturumla, Kasım ayı birleşimini tamamladı.

Kasım ayı gündeminden kalan 5 maddenin görüşüldüğü meclis oturumunda, Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe belediyeleri ile ilk kademe belediyelerinin 2009 yılı bütçeleri onaylandı.

Gündemin ilk maddesinde yer alan Büyükşehir Belediyesi'nin 2009 yılı ücret tarifeleri komisyondan geldiği şekliyle oybirliği ile kabul edilirken, İslahiye'nin Altınüzüm Belde Belediyesi'nin halı saha ve soyunma odası yaptırılması talebine komisyondan çıkan ret kararı mecliste de oylanarak, talep reddedildi.

Şehitkamil Belediyesi Mücahitler Mahallesi 21K-IIc imar paftasında plan değişikliğine yapılan itiraz, komisyon raporu hazır olmadığı için madde Aralık ayı birleşimine bırakılırken, Burç 30K-2d uygulama imar paftasında akaryakıt ve LPG satış servis istasyonu plan değişikliği, İmar ve Hukuk komisyonlarının olumlu raporları sonucunda kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, gündemde görüşülecek başka madde olmadığı için Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı oturumunu kapattı. Aralık ayı meclis oturumunun ilk birleşiminin ise, 15 Aralık Pazartesi günü saat 14:00'de yapılacağı duyuruldu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 18:42:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?