6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

23 Nisan'da özel kutlama

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Özel Seçkin Koleji öğrencilerinin hazırladığı program büyük beğeni topladı.

Özel Seçkin Koleji AKM Salonu'nda gerçekleştirilen programda minik öğrenciler sahnedeki performanslarıyla velilerden büyük alkış aldı. Kutlama programına öğrenci ve veliler büyük ilgi gösterdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okul içi kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Özel Seçkin Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Nilgün Almaç'ın açılış konuşması ile başladı. Okulun kurucu müdürleri, müdür yardımcıları, Okul Aile Birliği yöneticileri, öğretmenler ve öğrenci velilerinin katıldığı programda, öğrencilerin hazırladığı, 'Dünya Çocuklar Günü' isimli gösteri büyük beğeni topladı. Öğrenciler, 23 Nisan şiirleri, halk oyunları, şarkı, marş ve dans gösterilerini başarıyla sergilediler. Yaklaşık 3 saat süren gösteriler tüm davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Özel Seçkin Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Nilgün Almaç, programın açılışında yaptığı konuşmasında, çocuklara seslenerek, "Bugün sevinçle, coşkuyla ve bir o kadar da gururla yaşadığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Bugünü bizlere armağan eden büyük önderimizin önünde saygı ile eğiliyorum. Sevgili öğrenciler, tertemiz kalplerinizde, ulusumuzun vazgeçilmez değerlerinden biri olarak yaşayan Milli Egemenlik, öyle bir ışıktır ki onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yanar yok olur. Özgürlüğün de eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. Ulusal egemenlik, ulusun onuru ve şerefidir" dedi.

Konuşmaların ardından, Türkiye genelinde düzenlenen, 'Çocuk ve çevre' konulu pastel boya resim yarışmasında dereceye giren Özel Seçkin Koleji 1. sınıf öğrencisi Dilara Kaplama'ya bisiklet hediye edildi. Öğrenciye hediyesini Nilgün Almaç verdi.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 17:30:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sümeyra kaplama IP: 88.249.31.xxx Tarih : 4.08.2008 16:29:10

başarılarının devamını diliyorum ablacıgm...!kaplama ailesi