5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

23 yaşında kalbine yenik düştü

Gaziantep'te, 23 yaşında kalbine yenik düşen gencin, 6 yıl önce ağabeyi, bir süre önce de babasının kalp krizinden hayatını kaybettiği bildirildi. 

Edinilen bilgiye göre, bir hipermarkette çalışan Cuma Ali Ercan (23), İstiklal Mahallesi'ndeki evine giderken, evlerine yaklaşık 100 metre kala 7 Nolu Sokak Numara 18 önünde kalp krizi geçirerek aniden yere yığıldı. 

Ercan'ın yerde yattığını gören mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Bölgede devriye gezen polis ekibi, olay yerine gelerek Ercan'ın nabzını kontrol etti. Ercan'ın nabzının atmadığını anlayan polis ekipleri durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Çok kısa süre içerisinde olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Ercan, kurtarılamadı. Ercan'ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze aracına konularak Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Ercan'ın eve geldiği sırada hayatını kaybettiğini öğrenen ailesi ise sinir krizleri geçirdi. Ercan'ın sinir krizi geçiren annesi, yakınları ve mahalle sakinleri tarafından güçlükle teskin edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin de müdahalede bulunduğu anne Ercan, bir süre 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde müşahede altında tutuldu. 

Bu arada, 23 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Cuma Ali Ercan'ın, ağabeyi Mecit'in 20 yaşındayken 6 yıl önce kalp krizinden hayatını kaybettiği, babası Ökkeş Ercan'ın da bir süre önce yine kalp krizi geçirerek öldüğü bildirildi. Cuma Ali Ercan'ın, yaklaşık 1.5 yıl önce evlendiği ve eşinin 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.
iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2006 Pazartesi 10:23:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ökkeş kartal IP: 85.99.200.xxx Tarih : 27.03.2008 09:26:07

bu cumali ercan benim dayımın oğlu o yüzden ölümüne çok üzüldümallah kimsenin başına böyle