4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

3 kardeş ve dedeleri zehirlendi

Gaziantep'te aynı odada yatan 3 kardeş ve dedeleri sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Çocuklardan biri hayatını kaybederken, diğer 2 kardeş ve dedeleri yaşam mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgiye göre, Burak Mahallesi 53 No'lu Sokak Numara 25'te ikamet eden Doğan ailesinin çocukları Meliha (12), Kadir (10) ve İslim Doğan (8) ile dedeleri Halil Doğan gece aynı odada uykuya daldı. Sabah saatlerinde çocuklarını okula göndermek için odaya giren baba Mehmet Doğan, 3 çocuğu ile babasını baygın vaziyette buldu. 112 Acil Servis'e bilgi verilmesi üzerine 3 kardeş Gaziantep Çocuk Hastanesi, dedeleri Halil Doğan ise Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çocuklardan Meliha Doğan yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamazken, kardeşleri Kadir ve İslim Doğan ise yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Dede Halil Doğan da kaldırıldığı Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Kadir ve İslim Doğan ile dedeleri Halil Doğan'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Doğan ailesinin yakınları ise hastanede sinir krizi geçirdi. Baba Mehmet Doğan, kızı Meliha'nın cenazesinin otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne götürülüşü sırasında ayakta durmakta güçlük çekti. Bu sırada cenaze aracına yaklaşan çocukların halası Sedef Doğan ise baygınlık geçirdi. Doğan'a hastanede bulunan diğer yakınları ve çevredeki vatandaşlar ile hastane görevlileri müdahale etti. Bir süre sonra ayılan Doğan, yakınlarının kolları arasında ağıtlar yaktı.

Soruşturma başlatan polis evde incelemede bulunurken, itfaiye ekipleri de olay yerine gelerek araştırma yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2007 Çarşamba 13:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?