6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

'4. Cemil Alevli Cup' şampiyonunu buldu

Gaziantep'te 26 Mayıs'tan beri devam eden ve dünyanın bir çok ülkesinden yüzlerce sporcunun katıldığı 4. Cemil Alevli Cup Women Tournament 2008'in şampiyonu Çağla Büyükakçay oldu.


Gaziantep Tenis Kulübü (GATİK) ana kortunda yapılan final maçında Türk Milli Takımının iki önemli ismi olan Pemra Özgen ve Çağla Büyükakçay karşı karşıya geldi. Final maçında Çağla Büyükakçay, Pemra Özgen'i yaklaşık 3 saat süren ve izleyenleri heyecanlandıran bir oyunla yenerek turnuvanın şampiylonu oldu.

Çağla Büyükakçay, şampiyon olmanın yanı sıra 10 bin dolarlık ödülün de sahibi oldu.


Final maçını turnuvanın ana sponsorlarından Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Glitz Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karagülle, Gençlik Spor İl Müdürü Nuri Öcal, davetliler ve sporseverlerler de izledi. Final maçından sonra her iki oyuncuyu da tebrik eden Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, turnuvanın Gaziantep'in tanıtımına büyük katkıda bulunduğunu kaydetti. Can, turnuvanın hazırlanmasında ve başarılı bir şekilde sonuçlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Turnuva şampiyonu Çağla Büyükakçay da, şampiyon olduğu için çok mutlu olduğunu ifade etti.


Teşekkür konuşmalarının ardından Çağla Büyükakçay'ın şampiyonluk kupasını Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can verdi. Turnuvada ikinci olan Pemra Özgen'e de Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can tarafından çeşitli hediyeler ve ikincilik kupası verildi. Her iki sporcuya Glitz Pırlanta tarafından ise hediyeler verildi.

..
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 16:45:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?