6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

46. yıla görkemli açılış

Yeni eğitim öğretim yılına kapılarını 46. kez açan Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları, 2008-2009 eğitim-öğretim yılına görkemli törenle başladı.

Kuruluşunun 46. yılında kapılarını yeniden öğrencilerine muhteşem bir törenle açan GKV Özel Okulları, yeni eğitim öğretim yılına başladı.

Açılış törenine, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Lebriz Güzelbey, GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy’la çok sayıda davetli ve öğrenci velileri katıldı. Geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sinin nitelikli nesiller yetiştirmekle gerçekleşeceğini ifade eden GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, “Türk Milli Eğitimine 46 yıldır hizmet veren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, kurulduğu günden bu yana çağdaş, demokratik ve laik cumhuriyet değerlerine içten bağlı, iyi eğitilmiş ve üstün nitelikli öğrenciler yetiştirmek için yoğun çaba göstermektedir. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe ulaşabilmenin tek yolu budur. Eğitim alanındaki sorunların çözümünde el birliğiyle hareket etmek ve yeni yetişen nesillerimizin bu anlamda 21. yüzyıl standartlarına sahip bilgi donanımına kavuşmasını sağlamak zorundayız. Nitekim eğitimde sürekli kalite ve başarıyı hedefleyen GKV Özel Okulları, her geçen yıl daha da zorlaşan eğitim yarışında öncü bir marka olarak başarılarını artırmakta ve ülkemizin en saygın eğitim kurumları arasındaki yerini güçlendirmektedir” şeklinde konuştu.

Geleceğin büyük Türkiye’sinin üstün nitelikli gençlerin yetiştirilmesiyle kurulacağını savunan Ersoy, “GKV 6 yıldır bu felsefesiyle vardır. Şundan emin olunuz ki, okullarımızda öğrenim gören öğrencilerimiz 21. yüzyılın aydınlık Türkiye’sinin mimarları olacak ve ülkemizi çağdaş bir dünya devleti yapacaklardır. Bizler GKV ailesi olarak başarıda ve kalitede sınır tanımıyor, kendimizi sürekli olarak geliştirmeye özen gösteriyoruz. Bize 46 yıldır güvenen ve destek veren değerli velilerimize, öğrencilerimize, mezunlarımıza, mülki, idari ve askerî yöneticilerimize ve saygıdeğer Gaziantep halkına en içten teşekkürlerimizi sunar, yeni eğitim öğretim yılının ülkemiz ve okulumuz için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

GKV’de düzenlenen törenin ardından çeşitli dereceler elde eden öğrencilere GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy armağanlar vererek kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 10:45:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?