6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

620 Satranççı yarıştı

Bahçeşehir Koleji ve Uğur Dershanesi sponsorluğunda, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Fırat Koleji 6. Geleneksel Satranç Turnuvası yapıldı.

Bahçeşehir Koleji Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya 50 ilköğretim okulundan toplam 620 sporcu katıldı. Turnuva sonunda ilk üçe giren öğrencilere kupa ve başarı belgesi, 4, 5 ve 6. sırada yer alanlara da madalya ile başarı belgesi verilecek.

Bahçeşehir Gaziantep Koleji Kurucu Temsilcisi Faruk Tatar, 6.'sı düzenlenen geleneksel satranç turnuvasına gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Öğrencilerin ders saatleri dışında sosyal aktivitelerde bulunmalarını sağlamak adına güzel bir turnuva olduğunu kaydeden Tatar, “50 okuldan 620 öğrencinin katılması, turnuvanın amacına ulaştığının bir göstergesidir. Bahçeşehir Eğitim Kurumları olarak amacımız bundan sonra da derslerdeki başarılarımızın yanında sosyal aktivitelerle de ön plana çıkmak olacak” dedi.
Satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere Çarşamba günü saat 15:30'da Bahçeşehir Koleji'nde düzenlenecek törenle ödüllerinin verileceği açıklandı.

..
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2008 Pazar 15:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?