6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Adres sordu, gaspa uğradı

Gaziantep'te bıçaklanarak gasp edildiğini iddia eden genç, hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Vatan Mahallesi'nde meydana geldi. Akrabalarının yanına giden Hüseyin K. (21), adres sorduğu kişinin daha sonra arkadaşlarıyla bir araya gelip kendisini darp ederek bıçakladığını iddia etti. Genç, olay yerine gelen ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada polise bilgi veren Hüseyin K., tanımadığı kişiler tarafından gasp edildiğini ileri sürerek, "Ben akrabalarımın yanına gitmek için bir kişiye adres sordum. O da bana yerini bildiğini ve beni götüreceğini söyledi, ben de kabul ettim. Daha sonra üç arkadaşı daha gelerek beni boş bir araziye götürdüler. Burada cep telefonumu ve cebimdeki paralarla birlikte değerli eşyalarımı aldılar. Eşyalarımı geri isteyince bana saldırdılar ve ne olduğunu anlamadan yere düştüm. Daha sonra çevredeki vatandaşlardan yardım istedim ama kimse bana yardım etmedi. Sonrasını hatırlamıyorum, kendimi hastanede buldum" dedi.

Hüseyin K. kendisini gasp edenleri görünce tanıyacağını ifade ederek şahısları daha önce hiç görmediğini ileri sürerken, polis olaya karıştığı iddia edilen 4 kişinin yakalanması için çalışmalara başladı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Hüseyin K.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 18:11:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?