6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

AIRFEL bir ilke daha imza attı

Gaziantep'te yerleşik Sanko Holding şirketlerinden Airfel, Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ve Türkiye'de ilk olan “Çocuk Odası Kliması” ile “Kalem Kumanda”yı piyasaya sundu.


Airfel'in Hendek tesislerinde son teknolojiyle üretilen klima, sahip olduğu özelliklerle çocuk odalarında güvenle kullanılabiliyor. Airfel ekibinin tasarladığı, ergonomik kumanda ise Çocuk Odası Kliması'nda ve diğer klimalarda kullanım kolaylığı sağlıyor. Isıtma-soğutma ve havalandırma sektörünün öncülerinden Airfel, müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate alarak ürün geliştirmeyi sürdürüyor. Ar-Ge yatırımlarına tüm hızıyla devam eden Airfel, yeni ürünleri; “Çocuk Odası Kliması” ve “Kalem Kumanda” ile teknolojide gelinen son noktayı yansıtıyor.

Airfel'in Hendek tesislerinde üretilen Çocuk Odası Kliması, Türk tasarımcıları ve mühendisleri tarafından, yüksek enerji verimliliği ön planda tutularak geliştirildi. Dünya standartlarında A sınıfı enerjiye sahip klimalar, tamamen anti bakteriyel plastik malzemeden üretiliyor. Geniş filtre özellikleri olan bu klimalar, kolay çıkartılabilir ve temizlenebilir klima ön panelleri ile sunuluyor. Airfel Çocuk Odası Kliması, 20 derecenin altına düşmeyen ayar sıcaklığı sayesinde ortamdaki ani ısınma ve soğumaları engelliyor. Standart olarak sunulan Bio Antibakteriyel, Photo-Catalyst, Vitamin ve toz filtreleri çocuk odasının havasını özenle temiz tutuyor. Kompakt boyutlara sahip klimalar, düşük ses seviyesi ile çalışıyor. Zaman ayarı ile açılış ve kapanış saati otomatik ayarlanabilen klimalar, uyku modu özelliğine de sahip bulunuyor. Klima çalıştırıldığında soğuk hava sirkülasyonu yaratmamak için iç ünite sıcaklığı belirli bir noktaya gelinceye kadar üfleme yapmıyor. Elektrik kesintisi nedeniyle duran klima, elektrik geldiği zaman müdahaleye gerek kalmadan çalışmaya devam ediyor. Kompresör koruma ve arıza teşhis sistemi ise cihazın uzun ömürlü olmasını ve sorun olduğunda hemen müdahale etmeyi sağlıyor. Özel tasarımlı düz ön panel ve panel radyatör alternatifleri dekorasyona da uyum sağlayan Çocuk Odası Kliması, üç yıl cihaz, beş yıl kompresör garantisi ile sunuluyor.


Airfel tasarım ekibi tarafından geliştirilen, Türkiye'de ilk ve tek olan “Kalem Kumanda” da Çocuk Odası Kliması'nın kullanımını kolaylaştırıyor. Anti bakteriyel malzemeden yapılan ve üzerinde bakteri oluşumuna izin vermeyen kumanda, ekranında saati, oda nemini ve sıcaklığını gösteriyor. Airfel'in piyasaya sunduğu tüm klimaları kumanda edebilen ürün, tek kalem pille çalışıyor. Alışılagelen klima kumandalarından çok farklı estetik ve ergonomik bir tasarıma sahip Kalem Kumanda, her yaştan insanın kolaylıkla kullanabileceği seçenekler içeriyor.

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 17:52:09
Güncelleme :4 Temmuz 2008 Cuma 18:00:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?