6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Airfel'den fuar hediyesi

Gaziantep'te yerleşik Sanko Holding şirketlerinden Airfel, ISK-SODEX 2008 Fuarı kapsamında 5 klima, 5 kombi hediye etti.

Isıtma-soğutma, havalandırma sektörünün öncülerinden Airfel, ISK-SODEX Fuarı'na katılarak ürünlerini ve yeniliklerini tanıttı. Airfel, fuar kapsamında düzenlenen çekilişle klima ve kombi hediye etti. Fuarda aldıkları kuponlar ile çekilişe katılan ziyaretçiler arasından klima ve kombi kazanan 10 talihli belirlendi. Airfel, üstün teknoloji ürünü 5 klima ve 5 kombiyi sahiplerine teslim etti. Nurten Ademoğlu, Mustafa Birinci, Gökhan Gonca, Arzu Aktaş İnce ve Fahrettin Yıldız Airfel klima; Bekir Erdinç Boz, Ahmet Görünüş, Nami Kodal, Bilal Öztürk ve Yıldıray Yıldırım ise Airfel kombinin sahibi oldu.
Isıtma-soğutma sektörünün öncülerinden Airfel, kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla dünya standartlarında ürünler sunuyor. Airfel Türk mühendisleri tarafından tasarlanan ConAplus, ConAbase, ConAfel, ConAplasma ve ConAcel serisi klimalar ile Kalem Kumanda'nın lasmanını ISK-SODEX 2008'de gerçekleştirdi. Airfel, yeni ürünlerini iki yılda bir düzenlenen ISK-SODEX'te tanıtmanın yanı sıra fuarda düzenlenen ürün çekilişinin de sponsorluğunu üstlendi. 2006 yılındaki fuar kapsamında da 5 klima ve 5 kombi hediye etmişti.
(OÇ-OÇ-E)

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 15:54:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?