5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

AK Parti İl Başkanı'nın basın toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gaziantep İl Başkanı Ökkeş Eruslu, iktidarlarının 3.5 yılda gösterdiği performans ve icraatlarıyla anlatmayı ve anlatılmayı hak eden bir iktidar olduğunu söyledi. 

Eruslu, Gaziantep Milletvekilleri Fatma Şahin, Ahmet Uzer, Nurettin Aktaş, Mehmet Sarı ve Mahmut Durdu ile Büşükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ve Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı ile birlikte Royal Otel'de basın toplantısı düzenledi. Eruslu, Türkiye'nin aydınlık yarınlarına, milletin menfaatleri doğrultusunda var gücüyle koştuğunu belirtti.
Türkiye'nin sadece bölgesinin değil, dünyanın da stratejik açıdan en önemli ülkelerinden biri olduğunu kaydederek, ''AK Parti iktidarı, 3.5 yılda gösterdiği performans ve icraatlarıyla anlatmayı ve anlatılmayı hakikaten hak eden bir iktidardır. AK Parti iktidarının göreve geldiği ilk günden itibaren Türkiye'yi hak ettiği ağırlıklı konuma ve itibara kavuşturmak için verdiği uğraşı takdirlerinize bırakıyorum. Bu uğraş sonuç alınıncaya kadar bıkmadan, yorulmadan ve hedeften sapmadan devam edecektir'' diye konuştu. 

Geleceği yeniden yapılandırırken, çocuklara bırakılacak Türkiye'yi çağdaş, refah ve uygar bir ülke seviyesine getirmek için çalıştıklarını ifade eden Eruslu, ''İnsanlarımızın mutlu ve güvenli bir şekilde yaşayacağı bir ülke teslim etmek için omuzlarımıza yüklenen bu sorumluluğu, bizler yük olarak değil şerefli bir görev olarak algılıyor ve ülkemize hizmet etmek için şevkle, zevkle ve azimle çalışıyoruz'' şeklinde konuştu. 

Eruslu, basın toplantısı sonunda dün akşam evinin önünde sopalı saldırıya uğrayan Yerel Gaziantep 27 Gazetesi sahibi ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Gaziantep Temsilcisi Ökkeş Özekşi'ye yapılan saldırıyı kınadıklarını kaydetti.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2006 Salı 12:46:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?