3
Mayıs
2024
Cuma
GAZİANTEP

AK Parti'den sade kutlama

AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye'nin çıkarlarını bütün çıkarların üstünde tuttuklarını söyledi. Tahmazoğlu, partilerinin 4. kuruluş yıl dönümü nedeniyle parti binasında düzenlediği basın toplantısında, iktidarları döneminde, Türkiye'yi karamsarlığa mahkum eden umutsuzluk çemberinin kırıldığını, kararlı adımlar ve gayretli çalışmalarla hem yurt içinde hem de yurt dışında ülkenin itibarını artırmayı başardıklarını belirtti.

Tahmazoğlu, Türkiye'nin çıkarlarını bütün çıkarların üstünde tuttuklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Bundan 4 yıl önce sosyal ve siyasi sıkıntıların had safhaya çıktığı bir dönemde, insanımızın mayasında var olan yüksek değerler ve sorumluluk bilinci çetin bir sınavdan daha geçmekteydi. Hak etmediğimiz o kötü gidişata göz yummayan ve kayıtsız kalmayı kabullenmeyen sizler, bizler, hepimiz adalet duygusu ve kalkınma bilinciyle karanlığa güçlü bir ışık yaktık. Bu samimi ve büyük gayret 2001 tarihinde ülkemizin ufkunu aydınlatacak bir siyasi hareketin başlangıç noktası oldu."

Toplantıya, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mahmut Durdu ile Mehmet Sarı, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Davut Uçar / Kenthaber / Gaziantep
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2005 Pazartesi 14:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?