5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Akdağ'ın Gaziantep ziyareti

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gaziantep'te hastaneleri gezerek yetkililerden bilgi aldı. Hastalar ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenen Bakan Akdağ, vatandaşların hastane ile ilgili sorunlarını dinledi. 

Bakan Akdağ, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere geldiği Gaziantep'te; Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi, Çocuk Hastanesi, 25 Aralık Devlet Hastanesi ve 75. Yıl Doğum Hastanesi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Burada bulunan hastalar ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Akdağ, vatandaşların hastanelerle ilgili şikayetlerini dinledi. 

Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde Bakan Akdağ, yemek sırasına girdi ve personelle birlikte yemek yedi. Ziyaretlerini basına kapalı yapan Bakan Akdağ, hastanelerde yaptığı incelemelerle ilgili değerlendirme yapmadı. Bakan Akdağ daha sonra, yeni yapılan 200 yataklı Çocuk Hastanesi inşaatını ve Acil Yardım Travmatoloji inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akdağ, Ticaret Odası'nda meslek odalarının temsilcileri ile biraraya gelirken, burada da basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmedi.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2006 Perşembe 21:47:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?