6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

AKP Araban ilçe kongresi yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Araban ilçe kongresinde tek liste ilgi gidilen seçimlerde Ali Ömeroğlu güven tazeleyerek 2. defa başkan seçildi.

Gaziantep Caddesi Ömeroğlu Kıraathanesi'nde gerçekleştirilen 3. olağan kongreye, AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu, milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Mehmet Sarı ile AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri Battal Gazi Taşdemir ve Kazım Üstündağ ile delegeler katıldı. Tek liste ile gidilen seçim sonucunda 251 delegenin oyunu alan Ali Ömeroğlu, 2. kez başkan seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ökkeş Eruslu, "AK Parti hükümeti döneminde Araban ilçemize yapılan hizmetleri hepiniz biliyorsunuz. AK Parti'nin Araban’a hizmetlerinin devamı için 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde adayımıza gereken desteği verin. Belediyeyi kazanmamızı sağlarsanız Araban ilçe merkezini daha yaşanılır hale getirebiliriz" dedi.

Milletvekili Mehmet Erdoğan da, Arabanlı partililere yaptığı konuşmada, Gaziantep-Araban karayolunun bölünmüş yol çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Erdoğan, Araban ovasının sulanması için GAP Eylem Planı'na alındığını ve projenin en kısa zamanda bitirileceğini kaydetti.

AK Parti Araban İlçe Başkanlığı'na seçilen Ali Ömeroğlu da, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 11:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?