4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

AKP milletvekilleri Araban'da

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gaziantep milletvekilleri, Araban İlçesi'nde halkın sorunlarını dinledi. 

Milletvekilleri Nurettin Aktaş, Ahmet Uzer, Mehmet Sarı, Fatma Şahin ve Mahmut Durdu ile AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru ve halkla biraraya gelerek sorunlarını dinledi. Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, göreve gelirken belediyeyi 11 trilyon liralık borçla devraldığını ve bu nedenle büyük sıkıntı yaşadıklarını belirtti. 

İlçenin alt yapı sorunlarını maddi imkansızlık nedeniyle çözemediklerini kaydeden Doğru, ''Sizlerden Araban İlçemiz'e daha fazla destek vermenizi bekliyorum. Akbudak ve Besni caddelerinin kaldırım çalışmasını tamamladık ama asfalt dökemedik. Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, caddelerin asfaltlanması için bize destek olacağını söylemişti. Şimdi ben bu sözü kendisine hatırlatıyorum ve caddelerimizi asfaltlamasını bekliyorum'' diye konuştu. 

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ökkeş Eruslu da, Araban'ın yıllarca ihmal edildiğini, ancak bu ihmalin artık giderileceğini ifade ederek, ''Biz Araban'a hizmet edeceğiz. İlçe merkezindeki asfaltsız caddeleri asfaltlayacağız. Eğer Büyükşehir Belediyesi yapmazsa, ben kendi cebimden yaptıracağım. Artık kaçamağımız kalmadı, biz hizmet için varız. Geçmiş dönemdeki hataları Arabanlı'ya çektiremeyiz, buna gönlümüz razı olmaz'' şeklinde konuştu. 

AK Parti'li milletvekilleri de sorunları dinledikten sonra, sorunların çözümü için üzerlerine düşeni yapacaklarını, Araban'ın ihmal edilmişliğine son vereceklerini kaydetti.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2006 Cumartesi 11:30:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali kapsal IP: 88.226.76.xxx Tarih : 19.07.2006 17:51:07
sayın vekiller bu türküyü geçen yıl da bizlere dinletmişlerdi haydi hayırlısı