6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

AKP milletvekilleri GTO'da

AK Parti Gaziantep milletvekilleri Gaziantep Ticaret Odası’nı (GTO) ziyaret etti.

Ziyarette, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Fatma Şahin, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Öskarslı, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ve GTO üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, milletvekillerinin kendilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Milletvekillerimiz halkın sorunlarını yakından takip edebilmek adına geziler düzenliyor. Bu kapsamda odamızı da ziyaret ediyorlar. Bu gezilerin büyük önem taşıdığını düşünüyorum. Çünkü sorunlarımızı öncelikle millet vekillerimize aktarmak durumundayız. Sorunlarımızı bire bir milletvekillerimizle görüşmenin, bu sorunların çözümü için atılmış en önemli adım olarak görüyorum" dedi.

2007 yılının ekonomik anlamda kayıp bir yıl olduğunu belirten Aslan, "2008 yılında siyasi gündem hiç bir şekilde ekonomiye öncelik tanımadı. 2008 yılı Temmuz ayına kadar da ekonomik anlamda ciddi ekonomik programların uygulandığı veya önlemlerin alındığı bir yıl olmadı. Hangi ülkede ekonomi gündem dışı kalmış ve siyaset daha öndeyse, o ülkede ekonomik anlamda bir takım dar boğazlar yaşandığı gözlemlenmektedir. Umuyorum ki, son bir kaç aydır yaşadığımız belirsizlik ortamının aşılmasıyla birlikte ekonomi daha öncelikli bir yer alır. Türkiye'nin iş, aş problemi, Türkiye'nin yatırım problemi, ekonominin geleceği gündemin başına geçer. Dolayısıyla da el birliği ile Türkiye'nin şu an içinde bulunduğu ekonomik sıkıntının aşılmasıyla ilgili daha fazla gayret içinde oluruz" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu ise, meclisin tatile girmesiyle birlikte her yıl olduğu gibi milletvekilleri ile birlikte sorunları yakından takip etmek ve çözüm üretmek adına sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek bilgi aldıklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 23:40:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?