6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

AKP'de ilçe başkanlık seçimleri

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Nurdağı ve İslahiye ilçe kongreleri yapıldı.

Nurdağı Spor Salonu'nda yapılan ilçe kongresine milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mahmut Durdu ve Halil Mazıcıoğlu ile İl Başkanı Ökkeş Eruslu ve partililer katıldı. İzzet Karaburç'un adaylıktan çekilmesi üzerine Ökkeş Gezer'in listesi ile seçime gidildi. Seçim sonucunda 220 delegenin oyunu alan Ökkeş Gezer, AK Parti Nurdağı İlçe Başkanlığı'na seçildi.
Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, "AK parti, milletin sesi ve milletin hizmetçisi bir partidir. Anadolu'dan çıkan bu yiğitler, Anadolu'ya nasıl sahip çıkıyor, hepimiz görüyoruz. Bizler hükümet olarak görevlerimizi yerine fazlası ile getiriyoruz" dedi.

Mehmet Erdoğan, İzzet Karaburç'un başkanlığı döneminde 4 bin 850 YTL'lik kayıp para ile ilgili yapılan araştırmalarda aydınlatıcı bilgilere ulaşılamadığını ifade etti.

AK Parti İslahiye İlçe Başkanlığı kongresinde ise Ali Korkmaz'ın listesi ile seçimlere gidildi. Ali Korkmaz, 430 delegenin olduğu seçimlerde 311 delegenin oyunu alarak AK Parti İslahiye İlçe Başkanlığı'na seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 13:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?