4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

AKP'li vekilden teşkilat ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Samsun Milletvekili Cemal Yılmazdemir çeşitli temaslarda bulunmak ve görüş alış verişinde bulunmak üzere önceki gün Gaziantep’e geldi. AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın yardımcılığını yapan AKP Samsun Milletvekili Cemal Yılmazdemir, önceki gün şehrimize gelerek AKP İl ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Gaziantep’e gelişinde AKP Gaziantep milletvekili Fatma Şahin, AKP İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı ve Şehitkamil İlçe Başkanı M.Ali Çiftçi ve partililer tarafından karşılanan Milletvekili Cemal Yılmazdemir, daha sonra AKP Şehitkamil ilçe başkanlığına geçtiler.

Burada bir toplantı yapan AKP Samsun Milletvekili Cemal Yılmazdemir,AK parti hükümetinin başarılı icraatlarını anlatarak, hükümetin bir çok alanlarda başarı sağladığını kaydetti. Yılmazdemir, özellikle sağlık kurumlarının bir çatı altında toplanarak vatandaşların kurum değişikliği sıkıntısından kurtarıldığını, ekonominin iyi yönde gittiğini de belirterek, işsizliğin de çözüme kavuşturulması amacıyla başlatılan çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti

Davut Uçar - Kenthaber / Gaziantep
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2005 Perşembe 10:56:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?