6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

AKP'li vekilden yol istedi

Gaziantep'in Araban ilçesi Elif Beldesi Belediye Başkanı Altınbaş, Elif Beldesini gezen Gaziantep milletvekili Fatma Şahin'den belde için yol açılmasını istedi.
Elif Beldesi Belediye Başkanı Cuma Altınbaş, Elif Beldesi'nde bulunan tarihi ve turistik yerleri gezmeye gelen insanların Fırat Nehri'ne ulaşımını sağlayacak ve Elif Beldesi'nden Rumkale ve Zeugma'ya geçişi kolaylaştıracak yeni bir yol açılması için Gaziantep Ak Parti Milletvekili Fatma Şahin'den destek istedi.


Elif Beldesi'ndeki tarihi eserleri görmek için gelen yerli ve yabancı turistlerin buradan Zeugma ve Rumkale'ye geçmek istediklerini belirten Altınbaş, "Önümüzdeki yıllarda beldemize gelen yerli ve yabancı turist sayısı artacak. Elif Beldesi ve çevresindeki tarihi eserleri gezip görmek isteyen yerli yabancı turistlerin Elif Beldesi'ne ulaşmasını kolaylaştıracak bir yola ihtiyacımız var. Beldeden Fırat nehri kıyılarına açılması gereken en fazla iki kilometrelik yeni bir yol ile beldemize daha fazla turist gelmesi sağlanacak" dedi.

..
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 14:16:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?