1
Mayıs
2024
Çarşamba
GAZİANTEP

Alkollü sürücü dehşeti

Gaziantep’te alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü 4 otomobile çarptıktan sonra düğün salonundan çıkan yayaların arasına daldı

Kazada 3'ü ağır 8 kişi yaralanırken gelin ve damat son anda kazayı yara almadan atlatırken araç sürücüsü yaralı bir halde kayıplara karıştı.Edinilen bilgiye göre kaza Güneş Mahallesi 10 Nolu Cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Güneş Mahallesi istikametinden Karataş istikametine gitmekte olan 31 LN 520 plakalı kamyonetin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince cadde üzerinde bulunan düğün salonu önünde bulunan gelir arabası ve diğer araçlara çarptı. Hızını alamayan otomobil düğün salonundan çıkan çarptıktan sonra iki otomobile daha çarparak durabildi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücü olay yerinden kaçtı. Kazanın sesiyle dışarı çıkan düğün sahipleri yaralılar için hemen olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Kazada yaralanan düğün davetlisi 8 kişi olay yerine sevk edilen ambulanslarla kent merkezindeki çeşitli hastanelere sevk edildi. Düğün salonundaki gelin ve damat ise kazayı düğün salonundan bir kaç dakika geç çıkarak atlattı.Kazaya öfkelenen düğün davetlileri sürücünün alkollü olduğunu iddia ederek, “Arabanın içinde bira şişeleri var. Adam sarhoştu ve burada park halindeki otomobillere çarptı. Eğer bu araçlara çarpmasaydı düğünden çıkan 15-20 kişiyi birden ezecekti. İlk arabanın arkasına çarptıktan sonra yön değiştiren araba 8 yayaya çarptı” dedi.

Kaza sonrası polis ekipleri kazazede ve görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Kaza sonrası olay yerinden kaçan sürücünün hurdaya dönen aracı ise çekici marifetiyle olay yerinden kaldırıldı. Polis kazaya karışan sürücünün yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2013 Pazar 16:44:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?