3
Mayıs
2024
Cuma
GAZİANTEP

'Allah'la tanışmaya gidiyorum' deyip canına kıydı

Gaziantep’te, bir hastanenin temizlik işlerinde çalışan ve aynı zamanda ameliyatlarda da personele yardımcı olan bir kişi, aşırı dozda narkoz aldı ve geride bir mektup bırakarak intihar etti.

Olay, 75. Yıl Doğum Hastanesi’nde dün gece meydana geldi. Bir süredir psikolojik rahatsızlığı bulunan Fırat Çelik (27), 02.30 sıralarında uyumak için hemşire odasına girdi. Kapıyı arkadan kilitleyen Çelik, burada bir mektup yazdıktan sonra ameliyat edilecek hastaları uyuşturmada kullanılan Dormiciom adlı ilacı vücuduna enjekte ederek intihar etti. Çelik’in, sabah olmasına rağmen girdiği odadan çıkmaması üzerine pencereden içeri giren hastane görevlileri, Çelik’in cesediyle karşılaştı.

Çelik’in cesedi, daha sonra otopsi yapılmak üzere Gaziantep Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çelik, intihar etmeden önce yazdığı mektupta şunları yazdı:

"Ben bütün halkları kardeş bildim. Tüm dünyadaki acılardan ötürü varlığım mahkum etti beni ölmeye. Bu dünyanın acısına katlanamıyorum. İnsancıkların insanlaşma evrimlerini merak dahi etmiyorum. Ben Allah ile tanışmaya gidiyorum. Hepinizin selamı olduğundan eminim. Mezar taşıma şöyle yazın. Fallar yalan söylemez, işte sana zehir."

Çelik’in, anne babasının uzun yıllar önce ayrıldığı için ninesinin yanında büyüdüğü, bu nedenle sürekli psikolojik rahatsızlığı bulunduğu bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2005 Perşembe 15:25:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?