6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Altın Fuarını 20 bin kişi gezdi

Gaziantep'te 1-4 Mayıs 2008 tarihleri arasında Gaziantep Kuyumcular Odası ve Start Fuarcılık tarafından organize edilen 4. Altın ve Mücevherat Fuarı'nı, 20 bin kişi ziyaret etti.

Bu yıl 4.'sü Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenen ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ilk kez yapılan Altın ve Mücevherat Fuarı'nın hazırlıkları 1 yılda tamamlanmıştı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı ve 120 firmanın katıldığı fuarda yüzlerce kilo altın sergilendi. 4 gün devam eden fuara sadece profesyonel ziyaretçiler kabul edilirken, organizasyona Suriye, Ürdün, Lübnan, Irak, Dubai gibi Ortadoğu ülkelerinden katılımcı ve ziyaretçiler ilgi gösterdi.

Gaziantep Kuyumcular Odası öncülüğünde; İstanbul, Ankara, İzmir, Kahramanmaraş, Adana, Şanlıurfa, Mersin, Diyarbakır, Antakya, Tarsus, İskenderun, Osmaniye, Mardin, Midyat, Erzurum, Elazığ, Konya, Kayseri, Adıyaman, Kilis ve Malatya Kuyumcular Odası tarafından desteklenen fuarı, yerli ve yabancı toplam 20 bin ziyaretçi gezdi. Fuar yöneticileri, bu rakamla istenen hedefe ulaştıklarını bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 14:15:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?