4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Amatör maçta kavga çıktı

İslahiye ilçesinde Süper Amatör Lig'de İslahiyespor ile Şehitkamil Belediyespor arasında oynanan maçta, hakemin bir oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışı bırakmasının ardından saha karıştı.

Maç, her iki takım kaptanlarının birbirilerine çiçek vermesiyle başladı. Daha 5. dakikada Halil in golüyle 1-0 öne geçen İslahiyespor, daha sonraki dakikalarda oyun üstünlüğünü rakibe kaptırdı. Maçın 40. dakikasında İslahiyespor takım kaptanı Gökhan, ikili mücadelede rakip takımın oyuncusu tarafından düşürüldü. Hakem Mustafa Yılmaz'ın devam kararı vermesine sinirlenen Gökhan, hakeme tepki gösterdi. Hakem Mustafa Yılmaz da itirazlarına devam eden Gökhan'ı kırmızı kartla oyundan attı. Kırmızı karttan sonra saha karıştı. İslahiyesporlu futbolcular hakemin üzerine yürürken, rakip takım oyuncuları ve saha kenarında bulunan güvenlik görevlileri oyuncuları engellemeye çalıştı.

Bir süre ara verilen maç daha sonra takviye güvenlik görevlilerinin stada çağrılmasıyla tekrar başladı. Maç, son dakikada Şehitkamil Belediyespor'un attığı golle 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Son dakika golü ile sahadan beraberlikle ayrılan ev sahibi İslahiyespor oyuncuları yine hakem Mustafa Yılmaz'a tepki gösterdi. Hakemin üzerine yürüyen oyuncular, güvenlik güçlerinin engellemesi ile sahadan uzaklaştırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 10:18:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?