6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ambulans motosiklet

Gaziantep'te yetkililerin uyarılarına aldırış etmeyen vatandaşlar, bu kez sepetli motosikleti ambulans gibi kullanarak hastayı acil servise götürdü.

Edinilen bilgiye göre Kurtuluş Mahallesi'nde rahatsızlanan Hayriye L., komşularından ve yakınlarından yardım istedi. Zehirlendiği tahmin edilen ve nefes almakta güçlük çeken Hayriye Y.'nin yardımına aynı mahallede oturan bir yakını yetişti. Zehirlenen yakınına yardım etmek isteyen şahıs, motosikletini getirerek hastayı bindirdi. Motosikletin sepetine güçlükle bindirilen kadın, uzun, gürültülü ve tedbirsiz bir yolculuğun ardından Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastane önünde bekleyen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Durumu fark eden hastane yetkilileri ise acil olan hastayı zaman kaybetmeden içeri aldı ve ilk müdahaleyi yaptı. Burada tedavi altına alınan Hayriye L.'nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayın ardından geriye objektiflere yansıyan ilginç kareler kaldı.

Öte yandan motosiklet sürüsü, rahatsızlanan yakınını acil olarak hastaneye getirmeyi istediklerini ancak panik halinde oldukları için ambulansa haber veremediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 17:37:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?