6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ampute Futbol Takımı'ndan ziyaret

Turkcell Süper Ligi'te bu hafta evinde Bursaspor'u ağırlayacak olan Gaziantepspor'u Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı ziyaret etti. İki takım arasında yapılan karşılaşmayı ampute takımı 3-0 kazandı.


Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetimihnde yapılan ve basına kapalı olarak sürdürülen antrenmanı Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi. Antrenman sonunda Gaziantepspor'u ziyaret eden Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol takımı yöneticileri ve oyuncuları Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'a, kendilerine verdikleri destekten dolayı onur belgesi verdiler.


Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, yaptığı konuşmada, ziyaretten dolayı duygulandığını belirterek, "Aslında bizim bu arkadaşların ayaklarına gitmemiz gerekiyordu. Vatanın bölünmez bütünlüğü için kahramanca mücadele etmiş bu arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Her şey takdir-i ilahidir. Kadere inanmak lazım. Sizler bu ülkeyi korurken bu hale geldiniz. Sizler bizim her şeyimizsiniz. Sizlere ne yapsak azdır. Yaptıklarınızın karşılığı maddi ve manevi olarak ölçülemez" dedi.
Kızıl, kahramanca mücadele etmiş gazilerin hiç bir zaman ihmal edilmemesi gerektiğini ve kurumlar olarak her zaman desteklenmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.


Konuşmaların ardından Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı Sorumlusu ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Yeter, katkılarından dolayı Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'a Onur Belgesi takdim etti.


Daha sonra Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı ve Gaziantepsporlu futbolcular bir maç yaptı. Beto'nun hakemlik yaptığı ve Mehmet Yozgatlı'nın Gaziantepspor kalesini koruduğu maçı Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı 3-0 kazandı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 18:12:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?