6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ankaragüc hazırlıkları sürüyor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Ankaragücü maçında ligdeki 3. galibiyetlerini almak istediklerini belirterek, taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Ligin ilk iki haftasında puan alamayan Ankaragücü'nü konuk edecek olan Gaziantepspor, Celal Doğan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürüyor. Takım olarak iyi hazırlandıklarını söyleyen Teknik Direktör Nurullah Sağlam, taraftar desteğini yanlarında görmek istediklerini söyledi. Fenerbahçe galibiyetinin futbolcuların iyi oyununun yanı sıra taraftarın desteğiyle elde edildiğini belirten Sağlam, "Bu maç bizim için çok önemli. Bizim desteğimiz taraftar olacaktır. Taraftarımızın ligde kendi evimizde oynadığımız ilk maçta çok büyük destekleri oldu. Ankaragücü maçında da alacağımız galibiyette en büyük pay taraftarın olacak. Maçın oynanacağı gün tüm Gaziantepsporlu taraftarları bu maça davet ediyoruz. Futbolcularımızın bu desteği ihtiyacı var. Tribünleri gören futbolcularımızın oyuna biraz daha asılarak galibiyeti getireceğine inanıyorum" dedi.

Ankaragücü'nün ligde henüz puan alamamasının kimseyi yanıltmaması gerektiğini ifade eden Sağlam, şöyle konuştu: "Her ne kadar Ankaragücü iki maçta da puan alamasa da ligin en iyi takımlarından biridir. İşimizin çok zor olduğunu biliyorum ve ekip arkadaşlarımızı bu konuda sık sık uyarıyoruz. Mili takıma giden iki oyuncumuzun gelmesiyle birlikte arkadaşlarla Ankaragücü maçı hakkında detaylı görüşeceğiz. Dediğim gibi ofansif anlamda ligin en iyi takımlarından biri. Sonuç olarak iki maçta puan alamamaları güçsüzlüklerini göstermez. Buna göre hazırlıklarımızı yaparak kendi saha avantajımızı kullanarak en iyi sonucu almaya çalışacağız."

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 11:31:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?