6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ankaragücü hazırlıkları sürüyor

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, geçen sezon yaşanan sıkıntıları bir daha yaşamamak için borçların büyük bir bölümünü kapatıp, yeni bir takım kurarak başarıya emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Celal Doğan Tesisleri'nde Ankaragücü maçına hazırlanan Kırmızı-siyahlı ekip 3 puana kilitlendi. Takımı izlemek için tesislere gelen Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Ankaragücü maçını kazanarak yollarına devam etmek istediklerini belirterek, "Antrenmanlarda izlediğim ve gördüğüm kadarıyla futbolcularımız bu maçı kazanmak için çok hırslı. Buradaki hırsı sahaya yansıtabilirsek başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Kendine güvenen, et ve tırnak gibi olan bir takımız. Arkadaşlık bağlarının güçlü olduğu gibi takımımızın başındaki hocamız da çok başarılı. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak Allah'ın yardımıyla Ankaragücü maçından 3 puan alacağımıza inanıyorum. Ankaragücü de ligin güçlü takımlarından. Bizim tek isteğimiz taraftarlarımızın bize destek vermesidir. Tribünleri doldurarak futbolculara enerji vermeleri gerekmektedir. Gelsinler, Gaziantepspor'a sahip çıksınlar ve bu takımla gurur duysunlar" dedi.

Türkiye Fortis Kupası'nda Çaykur Rizespor ile eşleşmelerinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Kızıl, "Çaykur Rizespor güçlü bir takım. 1. Lig tecrübesi olan bir takım. İyi bir mücadele etmeden hiçbir şey elde edilmiyor. Türkiye Fortis Kupası için de takımımıza güveniyoruz. İnşallah, iyi sonuçlarla Gaziantepspor'u en iyi şekilde temsil ederler" diye konuştu.

Başkan Kızıl Gaziantepspor'un tarihinde ilk kez bir rekor kıracağının da mutluluk verici olduğunu anlatarak, "Takımımız bugüne kadar lige başlarken 3 maç üst üste kazanmamıştı. İnşallah biz bu başarıyı elde ederiz. Başarının sırrı ise her şeyden önce mücadele etmek ve doğru kararlar vermektir. Biz birkaç yıldır yaşanan sıkıntıları aşmak istedik. Bu yıl biraz daha ince eleyip, sık dokuyarak ciddi transferler yaptık. Tabi bunlar para ile olacak şeyler. Kulübün ciddi borçları vardı. Bu borçları kapatmaya çalıştık. Ben İbrahim Kızıl olarak işin içine girdim ve borçları kapatarak her tarafı temizledim. Borçları bitirirken iyi bir kadro kurmak istedik. Şuanda da kurduğumuz kadro ligin en iyi takımlarından biri olduğunu düşünüyorum. Allah'ın yardımıyla iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam ise yaptığı açıklamada, Ankaragücü maçının zorlu bir mücadeleye sahne olacağına dikkat çekerek, "Gerçekten zor bir müsabaka bizi bekliyor. Rakibimizin içinde bulunduğu durumu ve gücünü çok iyi biliyoruz. Takım arkadaşlarımızla gerekli tespitleri yaparak görüştük. Öte yandan Milli Takım için giden Mehmet Polat ve Murat Ceylan aramıza katılarak maça motive olmaya çalışıyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 19:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?