6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Antep B.B'de gelecek sezon planları

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Asbaşkan Ünsal Göksen, bu sezon istedikleri sonucu alamadıklarını ancak önümüzdeki sezon çok güçlü bir kadro için şimdiden çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Mavi-beyazlı ekibin Asbaşkanı Ünsal Göksen, yaptığı açıklamada bu sezon istedikleri sonuçları alamadıkları için üzgün olduğunu ancak önümüzdeki sezon çok güçlü bir kadro ile lige başlayacaklarını söyledi.

Göksen, ilk yarıda ve ikinci yarıda şanssızlıklarıyla birlikte kötü sonuçlar alarak alt sıralara düştüklerini ifade ederek, "Bu sezon ilk yarıda alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik heyette değişimler oldu. İkinci yarıda durumu toparladık ancak şanssızlıklarımız sebebiyle puan kayıpları yaşadık. Şu anda riskli bölgede sayılırız. Ekip çalışmasıyla üst sıralara yükselmek için çabalıyoruz" dedi.

Önümüzdeki sezonda farklı bir yapılanmaya gideceklerini anlatan Göksen, "Önümüzdeki sezonun hazırlıklarına şimdiden başladık. Şu anda teknik heyetimiz gerekli araştırmaları yapıyor. Kaliteli ve genç bir kadro kurarak önümüzdeki sezona iddialı girmek istiyoruz. Oluşturacağımız kadro ile zevk veren bir futbol sahaya yansıtacağız. Ayrıca Gaziantep için Türkcell Süper Lig'de mücadele eden Gaziantepspor ve başkanlığını yaptığım TFF 2. Lig B Kategorisi'nde mücadele veren Gaskispor arasında bir köprü oluşturacağız. Bu sayede genç ve yetenekli futbolcularımızı ön plana çıkararak onlara imkanlar tanıyacağız. Kulüpler arasında futbolcu transferleri konusunda gerekli diyaloglar kurulacaktır. Arada kurulan köprü sayesinde kazanan Gaziantep olacaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 18:44:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?