5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Antep hazırlıklarını tamamladı

Turkcell Süper Ligi'nde ilk yarının son maçında evinde Konyaspor'u mağlup ederek moral bulan Gaziantepspor, Cumartesi günü Fortis Türkiye Kupası'nda Atatürk Olimpiyat Stadında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.
 
Hafta başından beri kupa maçına hazırlanan Kırmızı-siyahlılar, Teknik Direktör Walter Zenga yönetiminde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamladı. 

Kırmızı-siyahlılar, kupa maçı için Cuma günü 10.05 uçağıyla İstanbul'a gidecek. 

Kupa maçını galibiyetle noktalamayı hedefleyen Gaziantepspor'da maç sonrası tatil başlayacak. Kırmızı-siyahlılar, 17 günlük iznin ardından 3 Ocak'ta ligin, ikinci yarısı için Antalya'da kampa başlayacak. 

12 Ocak tarihine kadar çalışmalarını burada sürdürecek olan Gaziantepspor, Akdeniz Cup turnuvasına katılacak. İki grup halinde yerli ve yabancı 8 takımın katılımıyla oynanacak turnuvadaki tüm maçlar, iddia kapsamında yer alacak. Turnuva, 11 Ocak'ta oynanacak final maçıyla sona erecek. Gaziantepspor, Antalya kampını tamamladıktan sonra 12 Ocak'ta kente geri dönecek.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2006 Perşembe 16:13:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?