6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Antep transfer yapacak

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, ilk yarıda sakatlıklar sebebiyle yaşanan sıkıntıları ikinci yarıda da yaşamamak için mutlaka transfer yapacaklarını söyledi.

Sağlam, yaptığı açıklamada, ekonomik şartlara ve takımın bünyesine uygun transferler gerçekleştirmek istediklerini belirtti. Transfer edecekleri futbolcuların takıma yararlı olup olmayacaklarına baktıklarını kaydeden Sağlam, "Sezonun ilk yarısında çok fazla sakatlık ve bu sebeple sıkıntı yaşadık. Bunun tedbirlerini ikinci yarıda alacağız. Yönetime vermek üzere transfer konusunda bir rapor hazırlıyorum. İlk yarıda yaşadığımız sıkıntıları yaşamamak için mutlaka transfer yapacağız" dedi. Sağlam,
kadrolarında bulunan gençlerin gelecek için umut verdiklerini ve onlara güvendiklerini kaydetti.

Bu arada, kaptan Bekir İrtegün ile Beşiktaş'ın ilgilendiği öğrenilirken, Emrah Eren'i ise bazı kulüplerin istediği ancak bu futbolcunun karar vermekte zorlandığı bildirildi. Gaziantepspor yönetiminin de Fransa Birinci Lig ekiplerinden Sochaux takımından Dos Santos ile yakından ilgilendikleri ve transferi konusunda son aşamaya gelindiği kaydedildi.

Öte yandan, Gaziantepsporlu futbolcuların 2 Ocak'ta Antalya'da toplanarak kampa girecekleri bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 18:42:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?