6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Araban İlçe Stadı çimleniyor

Araban ilçesindeki kum sahayı çimlendirme sözü veren Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Arabanspor futbolcularına verdiği sözü yerine getirerek kum sahayı çimlendirme çalışmalarını başlattı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, 2 yıl önce Araban ilçesini ziyareti sırasında Arabanspor futbolcularının kum ve toprak sahada maç yaptıklarını belirtmesi üzerine, stadı çimlendirme sözü vermişti. Çimlendirme için yeterli suyun bulunmaması sebebiyle iki yıl boyunca yapılamayan çimlendirme çalışmaları kuyu açılmasıyla çözüme kavuştu ve Özkarslı çimlendirme sözünü tutarak çalışmaları başlattı.

Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Kadir Arslan, Arabanspor'a ait stadın çimlenmesi için şartların oluşturulması için gerekli incelemeleri yapmak üzere Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'nın talimatı ile Araban'a geldiklerini belirtti. Arslan, "Arabanspor'a ait kumlu topraklı olan stadın çimlenmesi ve çimlerin yaşatılması için başta gerekli olan sulama sondajının debisinin ölçümü, saha tefsiye çalışmaları tespiti, dıranaj çalışması tespiti yaptık. En kısa zamanda da çimlendirme çalışmasını başlatacağız. Arabanspor'un stadının çimlenmesi için ortalama 100 bin YTL harcama yapılacak" dedi.

AK Parti Araban İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'nın Arabanspor'un stadında yapacağı çimlendirme çalışmaları için teşekkürlerini vurguladı. Ömeroğlu, ''İlçe stadının çimlenmesi için yaklaşık 100 bin YTL harcayarak ilçemiz spor stadına böylesine bir yardımda bulunduğu için teşekkürler ederim'' diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 12:56:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?