6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Araban'da fakir ailelere gıda yardımı

Araban ilçesinde, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünce, yardıma muhtaç 2 bin aileye bayram öncesinde gıda paketi dağıtımına başlandı.

Araban Özel İdare Müdürlüğü hizmet binasında yapılan dağıtımlardan Araban Kaymakamlığı tarafından belirlenen özürlü, yaşlı, dul, yetim, hasta ve yardıma muhtaç 2 bin fakir aile yararlanıyor. Gıda paketlerinin dağıtımını bizzat takip eden Araban Kaymakamı Orhan Balcı, “Arabanlı 2 bin özürlü, yaşlı, dul, yetim, hasta ve fakir yardıma muhtaç hak sahibi aileye Ramazan Bayramı nedeniyle Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğümüzce gıda paketlerini dağıtmaya başladık. Gıda paketimizin içerisinde 5 kilogram yağ, 5 kilogram çay şekeri, 5 kilogram pirinç ve 5 kilogram makarna bulunuyor. 2 bin yardıma muhtaç aileye toplam 80 bin YTL'lik gıda yardımı yapmış olacağız” dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Altun ile birlikte dağıtımları bizzat takip eden Kaymakam Balcı, "İlçe merkezimiz ve köylerimizdeki 2 bin yardıma muhtaç ailemize yaptığımız bayram gıda paketini dağıtırken karışıklık ve izdiham oluşmaması için gerekli önlemleri aldık. Ramazan Bayramı öncesinde tüm yardıma muhtaç vatandaşlarımıza gıda paketlerini dağıtmış olacağız. Araban Kaymakamlığı olarak ilçemizde gıda paketi almamış yardıma muhtaç ailemiz kalmayacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 11:57:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?