6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Arabanlı aile yardım bekliyor

Araban ilçesinde, geçimlerini sağlayabilmek ve 13 yaşındaki çocuklarının kemik erimesi hastalığını tedavi ettirebilmek isteyen muhtaç aile, hayırsever vatandaşlardan yardım istedi.

Araban'da 3 çocuğu ile birlikte yaşam mücadelesi verdiklerini belirten Nurgül Karaçelik, bağırsak kanseri olan eşini 2005 yılında kaybettiğini belirtti. Karaçelik, Yenitaş Mahallesi'ndeki evinde çocukları Ayşegül (8), Seydi (12) ve Selçuk (13) ile Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın verdiği yardımlarla yaşamlarını sürdürmeye çalıştıklarını kaydetti.

Karaçelik, şunları söyledi:

"Eşimin ölümünden sonra çocuklarımla birlikte çok zor günler geçirdik. Bir ekmeğe bile muhtaç olduğumuz zamanlar oluyor. Oğlum Selçuk, 3 yıldan beri kemik erimesi hastalığı sebebiyle tedavi görüyor. Yeşil kartımız olmadığı için tedaviyi de yaptıramıyoruz. Çocukların eğitimleri için de para bulmakta zorlanıyorum. Okula giderken çoğu zaman kahvaltı bile yapamayan çocuklarım, son bir haftadan beri de yıkılan Araban Lisesi'nin enkazından topladıkları demirleri satıyorlar. Hayırseverlerden oğlumun tedavisi ve çocuklarımın okul masrafları için yardım bekliyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 17:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?