6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Araban'lı çocukların park sevinci

Araban ilçesinde "Polis-Gençlik El Ele" projesi kapsamında parkta eğlendirilen çocuklara çikolata, kek ve meyve suyu ikram edildi.

Araban İlçe Emniyet Amirliği'nin düzenlediği "Polis-Gençlik El Ele" projesi kapsamında İlçe Emniyet Amirliği arkasındaki çocuk parkına götürülen çocuklar gönüllerince eğlendi. Araban İlçe Emniyet Amiri Erol Balkesen, parkta eğlenen çocuklara çikolata, kek ve meyve suyu ikram etti.

Araban İlçe Emniyet Amiri Erol Balkesen, yaptığı açıklamada, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek, suça yönelmelerini önlemek ve topluma yararlı bireyler haline getirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Balkesen, 2008 yılında öğrencilere yönelik bir çok etkinlik daha düzenleyeceklerini kaydederek, "Onları sinemaya götürüp film izleteceğiz. Birlikte geziye çıkacağız. Polis Memuru Adem Kaya tarafından gençlere yönelik Tekvando Kursu vermeyi planlıyoruz. Polis Memuru Mustafa Taşar tarafından açılacak olan Futbol Okulu'nda onlara futbol dersleri ereceğiz. Trafik konusunda bilgilendireceğiz" dedi.

Balkesen ayrıca, başarılı öğrencilere Zeugma Antik Kenti'ni ve Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni gezdirmeye götüreceklerini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 11:14:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?