6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Araç parkı güçlendirildi

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi, araç parkına 7 adet yeni temizlik aracı dahil ederek araç parkını güçlendirdi.


Makine Destek Müdürlüğü'nde araçların tanıtımını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, göreve geldikleri günden itibaren belediyedeki hizmet araçlarının sayısını ikiye katladıklarını söyledi. İlçe genelindeki dar sokaklarda temizlik hizmetlerini daha sağlıklı yapmak amacıyla yeni araçlar aldıklarını belirten Özkarslı, araçların deneme sürüşünü de yaparak ilçeye eksiksiz bir hizmet vermek için çalıştıklarını kaydetti.


Yeni alınan 7 adet araca toplam 316 bin YTL ödendiğini aktaran Özkarslı, "İlçemiz nüfusundaki hızlı artış ve hizmet alanlarının genişlemesi sebebiyle bizlerde belediye olarak çevremizi temiz tutmak adına yeni tedbirler alıyoruz. Almış olduğumuz mini temizlik araçlarıyla, büyük araçların giremediği dar sokakları daha etkili bir şekilde temizleme imkanı bulacağız. 2 adet motosikletimiz ise temizlik yapılan bölgelere atılan poşet, kağıt ve benzeri atıkların toplamasını yapacak. Bu uygulama Türkiye genelinde birkaç belediyede var. Biz de yaptığımız hizmetlerle, her karışı temiz bir ilçe hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.


Daha önce 33 araç alarak hizmetlerin seri bir şekilde yürütülmesini sağladıklarını dile getiren Özkarslı, "4 yıl içerisinde 17 kamyon, 2 otobüs, 11 binek aracı, 1 dozer ve 2 yol süpürge aracını araç parkımıza dahil ettik. Belediyemizdeki araç sayısını ikiye katlayarak, genişleyen hizmet alanlarımıza eksiksiz bir hizmet veriyoruz" diye konuştu.


Özkarslı, en güzel temizliğin kirletmemek olduğunu ve vatandaşların kendi çevrelerini koruyarak temizlik hizmetine yardımcı olabileceklerini de sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 13:19:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?