6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Araçların üstüne ağaç devrildi

Gaziantep'te yol kenarında bulunan bir ağaç, bilinmeyen bir nedenle kökünden sökülerek park halindeki otomobillerin üzerine düştü.

Kolejtepe Mahallesi Yeşil Cami Caddesi'nde bulunan Şahinbey Kaymakamlığı'na gelen Akif Albayrak ve Ali Çetin, otomobillerini kısa süreliğine yol kenarına park etti. Bu sırada yol kenarında bulunan bir çam ağacı henüz belirlenemeyen bir sebeple kökünden sökülerek her iki otomobilin üzerine düştü. Olayı gören çevredeki vatandaşlar Ali Çetin'e ait 27 AK 016 plakalı otomobilde oturan iki kişiyi çıkararak kurtardı. 5 dakika sonra geri dönen sürücüler, gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

27 LU 108 plakalı otomobilin sahibi Akif Albayrak, yol kenarına otomobilini park ettikten sonra Kaymakamlık binasına girdiğini belirterek, "5 dakikalığına arabamı bırakmıştım ama döndüğümde bu manzara ile karşılaştım. Otomobilimin üzerine ağaç düştüğünü görünce gerçekten çok şaşırdım" dedi.

Diğer otomobilin sahibi Ali Çetin ise ailesini otomobilde bıraktıktan sonra Kaymakamlık binasına girdiğini ifade ederek, "Ben içeri girdikten birkaç dakika sonra beni aradılar ve otomobilin üzerine ağaç devrildiğini söylediler. Dışarı çıktığımda bu gördüğünüz manzara ile karşılaştım. Bu durum karşısında şaşırmamak elde değil" diye konuştu.

Ağacın devrildiği sırada otomobilde bulunan kadın ise yaşanan olaydan dolayı şok olduklarını belirterek, "Ağaç devrildiği sırada otomobilin içindeydik. Allah'tan otomobilin içindeydik, dışarıda olsaydık daha kötü olabilirdi" şeklinde konuştu.

Daha sonra olay yerine gelen belediye ekipleri, otomobillerin üzerine düşen çam ağacını kaldırırken sürücüler araçlarını çekerek zararlarını kontrol etti.

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 17:34:03
Güncelleme :16 Nisan 2008 Çarşamba 17:36:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?