6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Aranan 22 kişi yakalandı

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan arandıkları tespit edilen 22 kişi yakalanırken, 4 adet de ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Suyabatmaz Mahallesi’nde bulunan bir marketin kepenk kilitlerini kırarak hırsızlık yapmaya çalışan şüpheli 2 şahıs, ekiple tarafından suçüstü olarak yakalandı. Şüpheli 2 şahıs, haklarında düzenlenen tahkikat evraklarıyla birlikte adli mercilere sevk edildi. Yeşilevler Mahallesi’nde bir ikametten hırsızlık yapmaya çalışan şüpheli bir şahıs, görevliler tarafından suçüstü yakalanırken, şahsın yapılan incelemesinde 9 ayrı adreste çeşitli ikametlerden hırsızlık yaptığı tespit edilirken, şahıs üzerinde 9 adet cep telefonu, çeşitli ziynet eşyaları, gümüş takılar, kol saati ve nakit para ele geçirildi.

Ayrıca, şüpheli şahıslar üzerinde yapılan arama ve kontroller neticesinde 4 adet çeşitli çap ve markalarda ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca ve 14 adet dolu fişek elde edildiği belirtildi.
Yapılan uygulamalar sırasında çeşitli suçlardan arandıkları tespit edilen 22 kişi hakkında ise yasal işlemlerin devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 12:17:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?