4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Arıca, Ankaragücü maçına kilitlendi

Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Galatasaray galibiyetinin ardından sürekliliği sağlamak için Ankaragücü maçını kazanmak istediklerini söyledi. 

Kamil Ocak Stadı VIP salonunda haftalık değerlendirme toplantısında konuşan Teknik Direktör Erdoğan Arıca, Ankaragücü karşısında oynanacak deplasman maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Arıca, Galatasaray galibiyetini de değerlendirerek, "Galatasaray maçını kazandığımız için çok mutluyuz. Bütün futbolcularımı tebrik ediyorum. Hem puan açısından hem de önümüzdeki müsabakalarda futbolcularımızın kendine olan güveni açısından çok önemliydi. Ancak süreklilik daha önemli. Bu galibiyetin anlamı olması için Ankaragücü maçını kesinlikle kazanmamız gerek. Dün çalışmalarımıza başladık. Cezalı olan Faruk'un dışında hiçbir sorunumuz yok. Oyuncularımız antrenmanda coşkulu ve arzulu bir tavır sergiliyor. Şu anda tek hedefimiz Ankaragücü müsabakasını kazanmak. Bizim şu anda en önemli odaklanmamız gereken nokta ise yüzde yüz konsantrasyonu sağlamak. Dünkü idmanımızda son derece verimli geçti. Tek ihtiyacımız olan konsantrasyon, onu da sağlamak zorundayız" dedi. 

Ligde iyi futbol oynanmadan maç kazanılamayacağını ifade eden Arıca, "Kolay zor maç yok ve siz iyi değilseniz bütün rakipler zordur. Bizim oyuncularımızın tutumu çok önemli. Hedefimiz Gaziantepspor'u bulunduğu yerden yukarılara taşımak. Başkada bir düşüncemiz yok. Bunu da yapacak güçte olduğumuza inanıyorum. Sürekliliği yakalamak için kazanmamız gereken bu maçı almaya çalışacağız" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2007 Çarşamba 17:41:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?