4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Arıca'dan taraftarara teşekkür

Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Beşiktaş ile oynadıkları maçta kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür etti. 

Devre arasında göreve başladığı Gaziantepspor'da kendi taraftarları önünde ilk lig maçında Beşiktaş sınavına çıkan Erdoğan Arıca, camianın beğenisini kazandı. Erdoğan Arıca'yı maç öncesinde tribünlere çağırarak destek veren taraftarlar Beşiktaş maçında oynanan futboldan da memnun oldu. 

Golsüz berabere biten maçın ardından takıma destek veren taraftarlara teşekkür eden Erdoğan Arıca, "Bu takımın taraftar desteğine ihtiyacı var. Bu oyuncuların böylesine coşkulu taraftar kitlesini her zaman yanında hissetmesi gerekiyor. Beşiktaş maçındaki desteklerinden dolayı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

AFANOU'YA GÜVEN OYU 

Bu arada, yeni transferlerden Afanou da ortaya koyduğu performansla geçer not aldı. 

Suudi Arabistan'dan transfer edildikten sonra Denizlispor maçının kadrosunda yer alan, Trabzonspor ile oynanan kupa maçında sakatlanan Afanou, zorlu Beşiktaş maçında takımını yalnız bırakmadı. Defansta kaptan Bekir ve Faruk ile uyumlu bir görüntü veren Afanou, taraftarlar ve teknik heyetten olumlu not aldı. 

Afanou'nun takıma faydalı olacağını belirten teknik direktör Erdoğan Arıca, Afanou'nun Beşiktaş maçında iyi bir oyun ortaya koyduğunu söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2007 Pazartesi 15:16:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?