6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Asbaşkan Çelik'ten açıklama

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Ömer Çelik, herkesin Gaziantepspor'un kümeden düşeceği konusunda bir şeyler söylediğini ve bu tür konuşmaların takım üzerinde stres oluşturduğunu belirterek, "Vestel Manisaspor maçından sonra bu baskıdan kurtulduk" dedi.

Ligde ilk 5 sıradaki takımların dışında bütün takımların düşme tehlikesi olduğu bir dönemde Gaziantepspor'un küme düşeceği konusunda yapılan açıklamaların futbolcuları olumsuz etkilediğini söyleyen Çelik, "Herkes, 'Bu takım küme düşer' demeye başlamıştı. İlk 5 sıradaki takımın dışında her takımın düşme tehlikesi vardı.

Bu açıklamalar bizim oyuncularımızı etkiledi ve strese soktu. Ama son oynadığımız Vestel Manisaspor maçını kazanarak bu baskıdan kurtulduk. Artık ligde kalan maçlarımıza daha farklı çıkacağız. Daha rahat oynayacağız. Gaziantepspor bundan sonra daha iyi olacak. Önümüzde Trabzonspor maçı var. Bu maç ligdeki en rahat maçımız olacak. Stresten kurtulan futbolcularımız bu maçta kendini daha rahat hissedecek. İki takım için de futbolun güzellikleri açısından iyi bir maç olacak" diye konuştu.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın ligin ikinci yarısının ortalarına doğru takımın başına getirildiğini belirten Çelik, Sağlam'ın başka bir teknik direktörün yaptığı takımı yönetmek zorunda kaldığını ifade etti. Çelik, "Nurullah Sağlam ikinci devrenin ortalarına doğru takımın başına geldi. Her teknik adamın farklı bir oyun stili var. Başka birisinin yaptığı takımı yönetmek çok zordur. Nurullah hocayı tebrik etmek gerekir. Takımın kendi sistemine uymamasına rağmen, futbolcularla kaynaşarak bu işi başardı.

Önümüzdeki sezonun hazırlıklarına şimdiden başlamalıyız. Transferleri yönetim ve teknik adam birlikte yapmalıdır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 11:53:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?