4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Aşırı hız 4 can aldı

Gaziantep'te bir yakınlarının taziyesinden dönen 4 kişilik aile trafik kazası geçirdi. Olayda 4 kişi hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te ikamet eden Sait Yılmaz (65) ve kardeşi Şemseddin Yılmaz (61) ile eşleri İslim Yılmaz (59) ve Zöhre Yılmaz (63), yeğenleri Sabri Şirin'in 27 D 0365 plakalı otomobilini emanet alarak, Nizip İlçesi Toydemir Köyü'ndeki yakınlarının taziyesine gitti. 

Yakınlarına taziyede bulunduktan sonra tekrar evlerine dönmek isteyen aile yola çıktı. Dönüş yolunda Sait Yılmaz yönetimindeki 27 D 0365 plakalı otomobil, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun 15. kilometresinde önünde giden Cemil Gökmen'in kullandığı mercimek yüklü 73 FA 984 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobildeki 4 kişi feci şekilde can verdi. 

Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi. Şahitkamil İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri kaza yerine gelerek gerekli tedbirleri aldı. Otomobilde sıkışan cesetleri çıkarmak için de kaza yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Nöbetçi savcının incelemesinin ardından araçta sıkışan cesetler itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma ile çıkarıldı. 

Kazayı haber alan Yılmaz ailesinin yakınları, kazanın olduğu yere gelerek sinir krizi geçirdi. Sinir krizi geçirenleri, jandarma ve polis güçlükle kaza yerinden uzaklaştırdı. Yılmaz ailesinin yakını olan Sabri Şirin, kaza yapan otomobilin kendisine ait olduğunu ve otomobilini Sait Yılmaz'a emanet olarak verdiğini belirtti. Şirin, Yılmaz ailesinin Toypınar Köyü'ndeki bir yakınlarına taziyede bulunmak için kendisinden otomobilini istediklerini kaydetti. Jandarma tarafından gözaltına alınan kamyon sürücüsü Cemil Gökmen ise kendisinin normal şeritte gittiği sırada süratle gelen bir otomobilin kendisine arkadan çarptığını iddia etti. 

Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2007 Çarşamba 08:20:20
Güncelleme :6 Haziran 2007 Çarşamba 08:27:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?